وصفات وأكلات

طريقة عمل الجمبري بصلصة الجبنة الفيتا

0


المكونات

١ ملعقة كبيرة زيت زيتون
١ ثمرة بصل مفروم
٢ فص ثوم مفروم
٢ كوب طماطم مفرومة
1 كوب بقدونس مفروم
١ كوب شبت مفروم
١ كيلو جمبري مقشر
نصف كوب جبنة فيتا
ملح و فلفل
١ ملعقة كبيرة صلصة
١ ملعقة كبيرة خل
طريقة عمل طريقة عمل الجمبري بصلصة الجبنة الفيتا

يسخن الفرن علي ١٨٠ درجة مئوية
في صينية صغيرة علي النار يشوح البصل و الثوم مع الزيت
تضاف الطماطم و تقلب حتي تذبل ثم نضيف الصلصة و نقلب
ترفع الصينية من علي النار و نضيف الاعشاب و الجمبري و الجبنة
يقلبون جيدا و يتبلون بالملح و الفلفل و الخل
تدخل الفرن حتي ينضج الجمبري حوالي ٢٠ دقيقة
يقدم ساخنا مع مكرونة او خبز فرنسي

0 التعليقات:

إرسال تعليق